Skip to content

Woonbegeleider met zorgtaken in de ouderenzorg (ongeveer 20 uur)

Locatie Raffy

Functieomschrijving

Ondersteun je de zorgmedewerkers met lichte zorgtaken en ben je de sfeermaker die een lach op het gezicht tovert bij anderen? Werk je graag met onze doelgroep en heb je een echt zorghart? Ga jij voor deze uitdaging om echt iets moois te betekenen voor onze cliënten? Solliciteer dan op deze vacature!


Wat ga je doen?

Jij werkt als woonbegeleider startend op een afdeling waarbij we net zijn overgaan op kleinschalige woongroepen, waar 10 tot 11 bewoners wonen. Je brengt de gezellige sfeer in de huiskamer. Je onderneemt leuke dingen met de bewoner, zoals spelletjes spelen, voorlezen, dansen, muziek luisteren en gesprekken voeren. Je maakt een feest van de maaltijden, door samen met en voor de bewoners te koken (realisatie 2024). Uiteraard horen hier ook licht huishoudelijke taken bij. In de ochtend ondersteun je samen met de zorgmedewerkers met de zorg van bewoners met een complexe zorgvraag. Andere bewoners met een lage complexe zorgvraag begeleid je bij het wassen en aankleden. Ook help je bewoners bij de toiletgang.


Wat bieden we je?

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van de CAO VVT, schaal 20 (€2.036,57 - €2.568,59 bruto per maand op basis van 36 uur per week) aangevuld met onregelmatigheidstoeslag
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
 • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de doelgroep van Raffy (ouderen met Indonesische of Molukse achtergrond)
 • Opleiding is niet vereist wel heb je altijd al een zorghart gehad, bent makkelijk in de omgang en bezit engelengeduld
 • Je wilt persoonsgericht en cultuurspecifiek werken
 • Je bent sociaal en praat makkelijk met bewoners, collega’s, familieleden en vrijwilligers
 • Je vindt het leuk om te koken, en van de maaltijd een gezellig samenzijn te maken
 • Je kunt onregelmatig werken, ook in de weekenden. De diensten zijn meestal van 7 tot max. 15 uur of van 15 tot max. 20.30 uur


Wie zijn wij?

Egala Zorg is een unieke ouderenzorgorganisatie die staat voor gelijkwaardigheid. Met onze drie locaties en de thuiszorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving, in het bijzonder in de wijken Brabantpark en Heusdenhout (De Leystroom), voor ouderen met een migratieachtergrond en specifiek Turkse (Lâle), Indische en Molukse ouderen (Raffy). Er werken circa 400 medewerkers en 225 vrijwilligers. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg wordt de basis gelegd voor prettig wonen, goede zorg, welzijn en behandeling. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien, heb je ook de ruimte om te doen wat er écht toe doet voor de oudere. Dat geeft voldoening. We vragen van jou professionaliteit en verantwoordelijkheid, jij krijgt de ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen. Zo staat iedereen in hun kracht. Word onderdeel van ons team!


Solliciteren?

Zie jij jezelf al bij ons werken als Woonbegeleider? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur je motivatie met CV!


Meer informatie over de mogelijkheden?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Locatie Raffy

of