Skip to content

Verzorgende IG op de Leystroom

Locatie De Leystroom

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg? Werk je graag op een locatie met kleinschalig wonen en waar je echt tijd hebt voor de bewoners? En werk je graag op een locatie die de Brabantse gezelligheid uitstraalt? Solliciteer dan op deze vacature!


Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG heb jij oprechte en persoonsgerichte aandacht voor en interesse in de bewoner. Je stelt de bewoner centraal en werkt cliëntgericht, je denkt met hulpvragen in mogelijkheden. Je werkt nauw samen met collega's (ook uit andere disciplines) en onderhoudt nauw contact met de bewoners en families. Dit om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Je helpt bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) waar zij dit zelf niet meer kunnen en voert verpleegtechnische handelingen uit, je signaleert en voert daarop actie uit. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daarom vraagt.


Wat bieden we je?
We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

  • Salaris is op basis van CAO VVT, salarisschaal 35 (€2.135,43 - €2.937,68 bruto op basis van 36 uur per week, inschaling is afhankelijk van functie, opleiding, kennis en ervaring)
  • Uitstekend pensioen bij PFWZ
  • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
  • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
  • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze bewoners!
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken met ouderen
  • Je wilt persoonsgericht werken
  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3) en dus bevoegd om dit werk te doenWie zijn wij

Egala Zorg is een unieke ouderenzorgorganisatie die staat voor gelijkwaardigheid. Met onze drie locaties en de thuiszorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving, in het bijzonder in de wijken Brabantpark en Heusdenhout (de Leystroom), voor ouderen met een migratieachtergrond en specifiek Turkse (Lâle), Indische en Molukse ouderen (Raffy). Er werken circa 400 medewerkers en 225 vrijwilligers. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg wordt de basis gelegd voor prettig wonen, goede zorg, welzijn en behandeling. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien, heb je ook de ruimte om te doen wat er écht toe doet voor de oudere. Dat geeft voldoening. We vragen van jou professionaliteit en verantwoordelijkheid, jij krijgt de ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen. Zo staat iedereen in hun kracht. Word onderdeel van ons team!Solliciteren?

Zie jij jezelf al werken als Verzorgende IG? Klik dan op solliciteren en stuur je motivatie met CV!


Meer informatie over de mogelijkheden?

Vragen? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Locatie De Leystroom

of