Skip to content

Verzorgende IG met kennis van de Indonesische taal en de Indische / Molukse cultuur

Locatie Raffy

Functieomschrijving

Voel jij je thuis binnen de Indische en Molukse cultuur en heb je hart voor de (cultuurspecifieke) zorg? Solliciteer dan op deze vacature!


Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG heb jij oprechte en persoonsgerichte aandacht voor en interesse in de Indische of Molukse bewoner. Je stelt de bewoner centraal en samen met collega's (ook uit andere disciplines) bied jij hen de zorg en ondersteuning waar nodig. Om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daarom vraagt.


Wat bieden we je?


We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

  • Salaris is op basis van CAO VVT, FWG 35 (€2.135 - € 2.937 bij fulltime dienstverband)
  • Uitstekend pensioen bij PFWZ
  • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
  • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
  • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.


Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze bewoners!
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met Indische en Molukse ouderen.
  • Je wilt persoonsgericht en cultuurspecifiek werken.
  • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG en dus bevoegd om dit werk te doen.


Wie zijn wij?

Egala Zorg is een unieke ouderenzorgorganisatie die staat voor gelijkwaardigheid. Met onze drie locaties en de thuiszorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving, in het bijzonder in de wijken Brabantpark en Heusdenhout (De Leystroom), voor ouderen met een migratieachtergrond en specifiek Turkse (Lâle), Indische en Molukse ouderen (Raffy). Er werken circa 400 medewerkers en 225 vrijwilligers. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg wordt de basis gelegd voor prettig wonen, goede zorg, welzijn en behandeling. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien, heb je ook de ruimte om te doen wat er écht toe doet voor de oudere. Dat geeft voldoening. We vragen van jou professionaliteit en verantwoordelijkheid, jij krijgt de ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen. Zo staat iedereen in hun kracht. Word onderdeel van ons team!


Solliciteren?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer dan en stuur je motivatie met CV!


Meer informatie over de mogelijkheden?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Locatie Raffy