Overslaan naar content

Helpende op locatie Raffy (uren in overleg)

Op locatieLocatie Raffy

Functieomschrijving

📢 Ben jij een gediplomeerd Helpende met hart voor de ouderenzorg? Werk je graag op een locatie met kleinschalig wonen en waar je echt tijd hebt voor de bewoners? Werk je graag op een plek waar de Indische/Molukse bewoners centraal staan? En maak jij het verschil op hun dag? Solliciteer dan op deze vacature! 💪


Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

Als Helpende ben jij de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Dit doe je samen met een gedreven en gezellig team. Als Helpende bied je de bewoners ondersteuning bij diverse dagelijkse bezigheden. Je stelt de bewoner centraal en organiseert daaromheen, in goed overleg met je collega’s, alle daarmee samenhangende ondersteunende werkzaamheden. Dit zijn zowel zorgtaken als huishoudelijke taken. Daarnaast bied je een luisterend oor, schenk je persoonlijke en positieve aandacht en heb je oog voor het welzijn van de bewoners. Als je ziet dat het niet goed gaat met een bewoner, zorg jíj voor verandering of bespreek je dit met je collega’s om te zorgen dat de bewoners zich weer op zijn gemak voelt. Verder ben je flexibel in je werkzaamheden als de situatie daarom vraagt en kun je snel schakelen.

Collega’s beschrijven het werken op locatie Raffy als gezellig, dynamisch, uitdagend, prettig, vooruitstrevend, gericht op bewoners, ons kent ons en warm.


En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van de CAO VVT, schaal 25 (€2.285,77 - €2.928,86 o.b.v. 36 uur per week) 💰
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties 🕺 🎁
 • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.

Vereisten

Maar wat verwachten we van jou?

 • Je bent gediplomeerde Helpende (MBO niveau 2) en dus bevoegd om dit werk te doen 🎓
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken met (Indisch/Molukse) ouderen 👴 👵
 • Je wilt persoonsgericht werken
 • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze bewoners!


Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.


Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons werken als Helpende? Solliciteer dan als de brandweer 🚒 en stuur je motivatie met CV 🎉 🎊!


… of wil je eerst nog wat meer informatie?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 📱 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl 📧!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie
Locatie Raffy

of