Overslaan naar content

Verzorgende IG in de wijkzorg (uren in overleg)

Op locatieWijkzorg

Functieomschrijving

📢 Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG met hart voor de ouderenzorg? Werk je graag zelfstandig bij cliënten aan huis, met een route die zelfs met de fiets goed te doen is? En wil je graag meedenken in de transformatie van een team dat volop in ontwikkeling is? Solliciteer dan op deze vacature! 💪


Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

Ons team werkt vanuit Gezondheidscentrum Kapelhof, gelegen aan de Kapelstraat in Breda. Dit zelfstandige team van 10 medewerkers is op zoek naar een nieuwe collega! Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en je voelt je gewaardeerd. Het extramurale team is dynamisch, zelfstandig en volop in ontwikkeling. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met de transitie van MPT naar VPT, waar jij ook in mee zou kunnen denken! Als Helpende of Verzorgende IG lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team. Met het team verzorgen we cliënten voornamelijk in de wijken Breda Noord, Heusdenhout en Brabantpark. Hierdoor is de diversiteit aan cliënten groot. De zorgvragen variëren; van verpleegtechnische handelingen, persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot geheugen problematiek. Je hebt contact met huisartsen, apotheken en andere zorginstellingen. Dit contact is goed en de samenwerking belangrijk.

Als Verzorgende IG heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Je bent betrokken bij je cliënten in de wijk. Soms is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan.


En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van CAO VVT schaal 35, afhankelijk van je opleiding 💰
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties 🕺 🎁
 • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.

Vereisten

Maar wat verwachten we van jou?

 • Samen met je collega's wil je doen wat er toe doet voor onze cliënten!
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met het werken met ouderen 👴 👵
 • Je wilt zelfstandig en persoonsgericht werken
 • Je bent flexibel
 • Je vindt het leuk om in de wijk aan huis zorg te verlenen en hebt hier eventueel al ervaring mee
 • Je bent een gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3) en dus bevoegd om dit werk te doen 🎓


Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. In thuissituatie proberen we zoveel mogelijk rekening te houden in wat mensen vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.


Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons werken als VIG in de wijk? Solliciteer dan als de brandweer 🚒 en stuur je motivatie met CV! 🎉 🎊


… of wil je eerst nog wat meer informatie?

App de recruiter: 06 57925088 📱 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl! 📧

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op locatie
Wijkzorg

of